Дві компанії назвали ціну тролейбусів для Луцька

04 Вересня 2019, 12:17
Фото ілюстративне 1047
Фото ілюстративне

У Луцьку триває процедура закупівлі 30-ти нових комфортабельних тролейбусів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

За його словами, процес закупівлі тривалий, адже залучають гроші Європейського інвестиційного банку, з дотриманням усіх процедур.

«Варто відзначити роботу Департаменту економічної політики Луцької міської ради, який послідовно виконує всі умови та дотримується вимог договору із залучення інвестицій. Нещодавно відбулась процедура розкриття тендерних пропозицій закупівлі №2019/S 113-276199 «Постачання 30 нових 12-метрових низькопідлогових тролейбусів, разом з набором запасних частин і витратних матеріалів, набором обладнання та інструментів для технічного обслуговування, ремонту та супутніх послуг». Тендерну документацію придбали три компанії, з яких дві надали свої пропозиції», – йдеться у дописі.

Згідно Протоколу розкриття, вартість пропозиції учасника № 1 — Консорціуму ВАТ «Керуюча компанія холдингу «Белкоммунмаш» і ТОВ «БКМ – Україна» (Республіка Білорусь) – 5,2 мільйона євро без ПДВ.

Учасник № 2 – Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» Публічного акціонерного товариства Автомобільна компанія «Богдан Моторс» (Україна) подав пропозицію загальною вартістю 4,5 мільйона євро без ПДВ.

Наразі розпочали процес оцінки тендерних пропозицій конкурсантів. Після погодження Європейським інвестиційним банком звіту про оцінку ми отримаємо переможця.

«Купівля такої кількості нових тролейбусів буде великим кроком уперед в розвитку Луцька і полегшить життя багатьом лучанам. Ми впевнено йдемо до поставленої мети і відкриття тендерних пропозицій – це вагомий крок уперед», – додав Григорій Недопад.



Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024