На Волині податкові платежі до бюджету перевищили 5,4 мільярда гривень

07 Вересня 2019, 17:26
На Волині податкові платежі до бюджету перевищили 5,4 мільярда гривень 1090
На Волині податкові платежі до бюджету перевищили 5,4 мільярда гривень

Протягом січня-серпня 2019 року до бюджетів усіх рівнів на Волині сплатили понад 5,4 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДПС.

Проти аналогічного періоду торік бюджети усіх рівнів отримали на 950 мільйонів гривень більше,  інформує управління моніторингу ризикових операцій та доходів ГУ ДПС у Волинській області.    

В області фіксують сталий ріст сплати податків на понад двадцять відсотків. Зокрема, за підсумками восьми місяців поточного року на Волині сума сплачених податків на 21,3 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк вважає, що тенденція росту податкових надходжень – результат якісного адміністрування податків, високої податкової культури більшості представників підприємництва та поетапного запровадженню сучасних інформаційних технологій в процес обслуговування платників податків.  

«Наразі прогноз щодо успішного завершення бюджетного року цілком обґрунтований, оскільки стан сплати податків значною мірою відображає економічні процеси в суспільстві. Важливо, що процес реорганізації органів ДФС не вплинув на  виконання завдань із забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів. Щира подяка представникам бізнесу, котрі розуміють як важливо підтримувати фінансову самостійність держави своєчасною сплатою податків», - зазначає в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк. 

Читати також:

Волинські працедавці сплатять понад 12 мільйонів гривень за порушення у виплаті зарплати

У Луцьку запрацювало нове відомство

Волинські працедавці відповідальні за перерахування податків у бюджет

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024