П'ять цікавих фактів про ювілейний фудфест у Луцьку

05 Вересня 2019, 10:45
1660

14-15 вересня лучан та гостей міста запрошують у Замок Любарта на спільне святкування ювілейного гастро фестивалю. 

«Осінь – це не причина депресувати. Продовжуємо оксамитовий сезон відпочинку, розваг та змістовного дозвілля разом з гастрономічним фестивалем. Чим ми будемо вас дивувати? Голова обертом йде від програми та учасників, спробуємо поступово вам про все розповісти. Одним словом – ювілей є ювілей!», – пишуть організатори.

5 фактів про цей фестиваль:

  • Музичну сцену підірве гурт Los Colorados – український музичний гурт з Тернополя. Спочатку відомий у Тернополі, він здобув популярність у США, зокрема, завдяки виконанню відомої пісні Кеті Перрі «Hot N Cold»: кліп з виступом гурту передивилися в інтернеті кілька мільйонів глядачів. 2012 року кавер гурту на композицію «I Like To Move It» був заставкою під час трансляції футбольних матчів Євро-2012 на німецькому телеканалі ZDF.
  • У соціальних мережах організатори запитують у відвідувачів про їхні побажання щодо розваг на фесті і будуть всіляко враховувати усе почуте.
  • Равлики Ескарго повертаються. Справжня зірка фудфесту знову частуватиме гостей.
  • Представники відомого Львівського бару приїдуть в Луцьк. Bar Mushly – улюблене місце всіх поціновувачів морепродуктів. Тут можна буде скуштувати устриці, морські равлики-булоти, запечені гребінці, мідії у соусі, креветки фрі, стейк з тунця чи лосося, восьминога гриль та лобстера у поєднанні з відповідними напоями.
  • На ювілейному Lutsk Food Fest буде палітра національних кухонь, екзотичні страви, добірні розваги та конкурси. 

Організатор: ГО «Івентум»

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024