У Луцьку майже два роки ремонтують міст на Ковельській

05 Вересня 2019, 15:36
1162

У Луцьку ось уже майже два роки ремонтують міст на вулиці Ковельській, що створює значні незручності для водіїв. У мерії кажуть, що ремонт завершать чи то у вересні, чи у жовтні, а на роботи вже витратили 5-6 мільйонів гривень.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Сфера-ТВ.Луцьк».

В час пік, о 8:30 ранку, вулиця Ковельська нагадує великий мурашник. Машин у черзі на мості, який зараз мали б ремонтувати, не менше 5-ти десятків. Черга автівок ледь рухається. Водії нервують, бо спізнюються у справах та на роботу. Щонайменше, у кожній третій машині марудяться і вже спізнюються на навчання діти. Водії кажуть, що з ремонтом треба вставати на дві години раніше, щоб виїхати завчасу та встигнути у справах. 

Інший водій зауважує, що винна «влада та фірма, яка, напевне, має монополію та не має конкурентів і робить, що хоче».

Нагадаємо, що роботи на Ковельській, перемігши в тендері, виконує буковельська фірма «ПБС».

«Роботи плануємо завершити до кінця жовтня», – повідомив журналістам заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк. За його словамина роботи вже витратили 6–7 мільйонів гривень, а витратять ще 5–6.

«Два роки, день у день, з 8:00 і до пізнього вечора не покладаючи рук, там працюють робітники», – запевняє Микола Осіюк. Щоправда, о 8.30 журналісти застали там лише одного працівника, який просто ходив вздовж дороги. Про решту робітників, на бетонній перегородці, хіба що нагадували жилетки та рукавиці.

До слова, щодо завершення робіт на цьому мості, перший заступник міського голови Григорій Недопад за кілька хвилин після Миколи Осіюка, озвучує нову дату.

«Підрядник сказав, що це буде до кінця вересня», – зазначив  Григорій Недопад.

Однак, навряд чи після завершення робіт на Ковельській, водіям стане легше. Адже, відразу після цього планують розпочати грандіозні зміни з мостом, що на вулиці Шевченка.

«Зробимо найближчим часом, за рік–два думаю третю полосу … на вулицю Чернишевського», – повідомив Григорій Недопад. Остаточного кошторису ще немає, та йдеться очевидно не про один десяток мільйонів.

Детальніше – у сюжеті.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024