Податковий внесок волинян до бюджетів громад – майже 3 мільярди гривень

08 Вересня 2019, 10:06
Податковий внесок волинян до бюджетів громад – майже 3 мільярди гривень 1228
Податковий внесок волинян до бюджетів громад – майже 3 мільярди гривень

Протягом січня-серпня 2019 року місцеві громади Волині отримали в розпорядження 2 мільярди 993 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДПС.

Таким чином, громади у звітному періоді залучили на понад півмільярда податків більше проти аналогічного періоду торік.  Стабільний ріст податкових надходжень до місцевих бюджетів переконує в ефективності заходів волинських податківців в питанні мобілізації платежів до бюджету та налагоджений конструктивний діалог з органами місцевого самоврядування,  наголошують в ГУ ДПС у Волинській області.  

«Завдяки взаємному обміну інформацією з органами місцевого самоврядування фахівці податкової служби можуть належним чином в межах компетенції реагувати на потенційні зловживання у сфері трудових відносин та  під час реалізації підакцизної продукції. Ми маємо взаєморозуміння з керівниками громад в питання впорядкування земельних відносин. Така співпраця – основа для повної сплати податкових платежів, що є бюджетоутворюючими для територіальних громад»,  .наголошує в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.  

Як запевняють в ГУ ДПС у Волинській області, ситуація з мобілізацією податкових платежів дає підстави для прогнозу щодо своєчасного і повного отримання грошей територіальними громадами. Наразі  фінансовий ефект роботи фахівців ДПС – плюс 519 мільйонів гривень до бюджетів громад Волині проти минулорічних надходжень за аналогічний період.

Читати також: На Волині податкові платежі до бюджету перевищили 5,4 мільярда гривень

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024