«Не рекомендую», – відвідувачка поділилася враженнями від піцерії у Рожищі

10 Вересня 2019, 09:02
Фото ілюстративне 1112
Фото ілюстративне

Рожищанка Аліна Кривов'язюк поділилася негативним досвідом відвідування одного із закладів громадського харчування у Рожищі.

Допис жінка опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Прикрість трапилася у закладі «Станція Піца», що на вулиці Незалежності.

«Відвідали «Станція Піца» в Рожищі. Бували не раз, проблем не було. Але цього разу... Замовили піцу. Принесли не ту. Кажемо: ми не ту замовляли. А офіціант: а ви не казали, ви лише пальцем показали. Зазвичай, скрізь записують замовлення і перечитують після того, як замовлення зроблять відвідувачі. Але це не так страшно, ніби», – розповідає відвідувачка.

Суші ж принесли з плівкою на рибі.

«Далі принесли суші «Філадельфія». А це просто жах. Всім відомо, що ці суші з лососем. Але для сушиста, який працює в цьому закладі, з лосося відходів нема, бо він все використовує. От і нам це попалось. На фото видно (можливо не виразно) присутність сірої плівки. Це та плівка, яка огортає кишки в рибі. Ми попросили сушиста підійти і зняли цю фігню з суші. Він відмовився, тоді бармен занесла це «м'ясо» йому показати. Ви не повірите, яку відповідь дав сушист – це прожилка з лосося. Ну, в рибі розбираємось, бо є рибаки в сім'ї. Ось так. Не рекомендую «Станція Піца», особливо суші!» – резюмує жінка.

Ті самі суші
Ті самі суші

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024