Як жителька Турійщини розвиває свій сімейний бізнес

13 Вересня 2019, 11:31
Наталія Шуляк 999
Наталія Шуляк

Наталія Шуляк із села Селець, що на Турійщині, закінчила навчання на курсах цільового призначення за програмою «підприємець-початківець». Розробила та успішно захистила бізнес-план у сфері торгівлі.

У цей час жінка перебувала на обліку в Турійській районній філії Волинського обласного центру зайнятості. Йдеться на Facebook-сторінці відомства.

Наталія Шуляк тривалий час працювала продавчинею, та не раз задумувалася про відкриття власної справи. Тим паче, що досвід роботи у сфері торгівлі вже був, знала постачальників, представників фірм, потреби ринку. Порадившись із родиною – наважилася.

«Магазин у селі – це не лише місце, де можна придбати все необхідне. Тут люди збираються, аби поспілкуватися, дізнатися новини, перепочити від турбот сільського життя», – зазначають в дописі.

У серпні 2015 року зареєструвалася як фізична особа-підприємець. Незважаючи на знання, спочатку було важко, та згодом справи пішли вгору. Силами родини відремонтували та розширили магазин, впорядкували навколишню територію. Цьогоріч поруч крамниці збудували невеличке кафе.

Сьогодні Наталія Шуляк шукає продавця, адже, за її словами, сама давати раду всьому не встигає. Її торгове приміщення стало зручним, таким собі сімейним магазином, куди місцеві жителі залюбки приходять поспілкуватися, щось придбати, випити кави чи прохолодні напої.

«Напевне, це і є те, про що мріяла Наталія Шуляк», – йдеться в дописі.


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024