У Луківській ОТГ зловили рибних браконьєрів

13 Вересня 2019, 09:43
Знаряддя вилучили 1035
Знаряддя вилучили

На території Луківської ОТГ Турійського району під час рейду поліцейські виявили осіб, які грубо порушили правила рибальства.

Про це інформує Турійське відділення поліції у Facebook.

З метою виявлення порушень правил рибальства 11 вересня на водних об’єктах території Луківської об’єднаної територіальної громади провели спільний профілактичний рейд поліцейських Турійського відділення поліції, інспекції охорони водних біоресурсів Волинської області та активістів Луківської ОТГ.

Завдяки небайдужим громадянам та активістам селища, які взяли участь у проведенні профілактичного рейду, дільничний офіцер поліції Луківської ОТГ рядовий поліції Борис Авраменко та старший державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів Андрій Неридько задокументували факт грубого порушення правил рибальства.

Троє осіб за допомогою заборонених знарядь лову – кловні, здійснювали вилов риби. Знаряддя вилову конфіскували. На порушників склали адміністративні протоколи за ст. 85 ч.4 КУпАП, санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника, та незаконно добутих водних живих ресурсів чи без такої.

Дільничний офіцер поліції висловлює подяку громадянам, які взяли участь у рейді.

Турійське відділення поліції закликає громадян повідомляти про факти порушення правил рибальства на території району на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50 або на лінію «102».

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024