Intersport відкриває магазин у Луцьку

13 Вересня 2019, 14:41
4675

Мережа мультибрендових спортивних магазинів Intersport-Україна  відкриває у Луцьку 32-й магазин.

Новий магазин товарів для спорту та активного відпочинку відчинить свої двері 14 вересня у ТЦ Епіцентр на вул. Окружній, 37.

На площі 500 кв. м. клієнти знайдуть спорттовари всесвітньовідомих брендів New Balance, Adidas, Puma, Nike, Asics та торгові марки власного виробництва Energetics, Technopro, Pro Touch, Firefly за доступними цінами.  

Як зазначає директорка мережі Intersport Україна Юлія Максименко, у магазині зроблять акцент на професійні спортивні товари, а зручний мерчендайзинг допоможе покупцям швидко зорієнтуватися в широкому асортименті.

«Вивчивши вподобання жителів Луцька та Волині, ми зрозуміли, що наші клієнти не лише люблять носити спортивний одяг, а й займаються спортом. Для нас це важливо, оскільки Intersport є мультиспортивним фахівцем, який продає не просто взуття чи одяг для спорту, а технологічні моделі для зручних прогулянок, бігу, футболу, баскетболу тощо. Ми турбуємося про кожного нашого клієнта і можемо відповідати на всі його потреби», - розповідає Юлія Максименко.

У день відкриття відвідувачів магазину очікують акції та цікаві пропозиції. Знижки для всіх покупців -20% від ціни на спортивний одяг та взуття.

До кінця року планують відкриття 10 нових магазинів мережі Intersport-Україна, серед найближчих відкриттів магазини Intersport в форматі Outlet в Рівному та Харкові.

«Наша мережа активно розвивається, і в найближчі два роки ми маємо намір збільшити кількість торгових точок до півсотні», – додає Юлія Максименко. 

Нагадаємо, швейцарський бренд Intersport вивела на український ринок у 2016 році компанія «Епіцентр К». 
 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024