Ківерці: на сесії міської ради розглянуть 40 питань

15 Вересня 2019, 11:05
Скликають сесію Ківерцівської громади 953
Скликають сесію Ківерцівської громади

У Ківерцях збирають чергову сесію міської ради сьомого скликання.

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 25 вересня о 10:00. відбудеться пленарне засідання восьмої чергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання у в актовому залі Центру позашкільної освіти Ківерцівської районної ради Волинської області за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука,1.

На порядок денний виносять такі питання:

    Про затвердження порядку денного пленарного засідання восьмої чергової сесії Ківерцівської об’єднаної територіальної громади сьомого скликання.

    Про затвердження звіту про виконання фінансових планів комунальних підприємств Ківерцівської міської ради за І півріччя 2019 року.

    Про надання попередньої згоди на прийняття окремих бюджетних закладів зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.

    Про надання попередньої згоди на прийняття до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади нерухомого майна.

    Про надання згоди на передачу в оренду без проведення конкурсу приміщення, що є комунальною власністю Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади та розміщене по вулиці Центральна, 14, с.Сокиричі, Ківерцівського району (загальною площею 25 кв.м.).

    Про внесення змін до Регламенту роботи Ківерцівської міської ради сьомого скликання.

    Про внесення змін в рішення міської ради № 2/11 від 14.03.2019 року «Про план підготовки проектів регуляторних актів Ківерцівської міської ради на 2019 рік».

    Про розгляд електронної петиції «Включення до плану заходів Програми «Міські дороги на 2020 рік» капітальний ремонт вулиці Міцкевича в м. Ківерці», яка надійшла на адресу Ківерцівської міської ради.

    Про затвердження Положення про відділ гуманітарної політики Ківерцівської міської ради

    Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.

    Про затвердження Положення про відділ капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради у новій редакції.

    Про зменшення розміру пайової участі у розвитку інфраструктури міста Ківерці приватному підприємству «Базис-Луцьк».

    Про містобудівну документацію.

    Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок колективної власності за межами населених пунктів сіл Суськ, Славне, Звози на території Суського старостинського округу Ківерцівської міської ради.

    Про погодження Головному управлінню Держгеокадастру у Волинській області розпорядження земельною ділянкою сільськогосподарського призначення під час проведення аукціону.

    Про затвердження Ківерцівській районній спілці споживчих товариств технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для роздрібної торгівлі та комерційних послуг кадастровий номер 0721810100:01:001:2083.

    Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.

    Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Величку Олександру Миколайовичу.

    Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Юрчуку Володимиру Миколайовичу.

    Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.

    Про затвердження об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Ківерчанка» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування земельної ділянки.

    Про затвердження об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Шевченка 9в» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування земельної ділянки.

    Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для індивідуального садівництва.

    Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.

    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.

    Про внесення змін в рішення №15/42 від 30 грудня 2016 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, що є в оренді гаражного кооперативу «Пролісок» із змінами внесеними рішеннями №17/48 від 23.03.2017 року, №18/23 від 16.05.2017 року, №19/17 від 11.07.2017 року, №20/13 від 22.08.2017 року, № 22/41 від 18.10.2017 року, №24/15 від 15 грудня 2017 року, № 25/49 від 22 лютого 2018 року, №30/27 від 01 серпня 2018 року, №34/25 від 22 листопада 2018 року.

    Про передачу безоплатно у власність  земельної ділянки Скарвінку Миколі Володимировичу.

    Про розірвання договору оренди землі укладеного між Ківерцівською міською радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «Євро Сервіс».

    Про передачу в оренду земельної ділянки в місті Ківерці по вулиці Соборності, 19а Тихонюку Михайлу Володимировичу.

    Про дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Тиверців 3» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

    Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Мезонет».

    Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).

    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для обслуговування господарського приміщення звіроферми Гончаруку Віктору Миколайовичу.

    Про надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду.

    Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства.

    Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки разом із водним об’єктом для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

    Про внесення змін в рішення № 30/17 від 01 серпня 2018 року та №3/57 від 03 травня 2019 року «Про затвердження Службі автомобільних доріг у Волинській області технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства».

    Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.

    Про створення та впровадження публічного реєстру земель Ківерцівської міського ради Волинської області.

    Різне.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024