Як недорого оформити текстилем дитячий садок

18 Вересня 2019, 12:36
4698

Діти перебувають в садочку 5-8 годин, а в окремих випадках навіть ночують. Стильне і безпечне оформлення дошкільного закладу – обов'язок керівництва і простір для творчості батьків. Майстри онлайн-магазину тканин Barbatexile підкажуть декілька цікавих ідей для текстильного оформлення дитячих приміщень. Зробіть садок красивим.



У кожному садочку неодмінно є зали для проведення заходів. Простора кімната з високими стелями розрахована на хороводи навколо ялиночки, лялькові спектаклі, виступи малюків перед батьками і творчі зустрічі. Сцену або подіум споруджувати не обов'язково. Досить влаштувати основну завісу і пару куліс для юних акторів і доповнити зал переносною перегородкою для лялькового театру.

За допомогою спеціальних палітр гармонійних поєднань кольорів підберіть різні за кольором і фактурі, але тканини, що поєднуються між собою, для завіси, штор на вікнах і стільчиків для діток і гостей.

Принесені з дому різнокаліберні комплекти виглядають неохайно і відволікають малюків від сну. Набагато вигідніше підібрати дешеву, ніжну і якісну бязь https://barbatextile.ua/category/byaz/ і замовити в ательє декілька змінних комплектів для усієї групи. Обробка подушок і ковдрочок контрастним кантом, ніжний малюнок і пастельні тони задають особливий умиротворяючий ритм і сприяють швидкому засипанню малюків.



Кімната, в якій максимум активностей. Яскраві тканини, розвиваючі і ігрові килимки, килимки для лего, мішки для іграшок, штори і фіранки повинні спонукати дитину активно рухатися і спілкуватися з однолітками. Доречні жовтий, помаранчевий, червоний, соковитий зелений і синій кольори.



Це майже школа. Дитина повинна розуміти, що тут треба працювати, а не балуватися. Вибирайте стримані прохолодні кольори, від перлинно-сріблястого до відтінків морської хвилі.

Малюки з дитинства привчатимуть до порядку і освоюватимуть навички етикету, якщо накриття столів стане своєрідним ритуалом для чергових діточок. Строгі фартухи з вишитими іменами, кухарські ковпаки – це неймовірно стильно і виховує смак. Гармонійно підібрані скатертини і серветки, красиво оформлені хлібники з тканинними серветками, чохли для чайників – усі ці деталі створюють їдальні особливий домашній настрій.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024