Показали найпрезентабельніші годинники 2019 року

18 Вересня 2019, 14:44
фото ілюстративне 3702
фото ілюстративне

До кінця 2019 року топові годинникові компанії випустять на ринок нові моделі годинників.

Сучасний годинник повільно переходить межу між чистою механікою і смарт-гаджетами. Такі компанії, як Apple, G-Shock та Casio найчастіше організовують презентації своїх новинок саме в другій половині року. На сайті представлені саме ті моделі годин, які все ще залишаються актуальними, стильними і мають сучасний, презентабельний вигляд. Презентабельність  це одна з основ стилю ділового сучасної людини. 

Apple Watch Series 4

Нові моделі смарт-годинників від компанії з Купертино традиційно посідають перші місця в рейтингах всього світу. На даний момент, Apple Watch четвертої серії залишається функціонально і візуально найкращою моделлю годинників для сучасного жителя мегаполісу. З огляду на оптимальні характеристики, цей годинник дуже функціональний — у першу чергу, завдяки своєму процессору та широким можливостям.

Четверта серія відрізняється приємними нововведеннями — екран став більше, радуючи око розширенням 394х324 пікселів з діагоналлю 1,57". Процесор Apple S4 впорується з більшістю повсякденних завдань з легкістю і вкрай швидко — ви можете отримувати нові повідомлення і займатися тайм-менеджментом буквально на ходу. 18 годин роботи без необхідності підзарядки і стандарт захисту IP68 гарантують якісну і функціональну роботу навіть в туристичних походах. Радимо не забувати брати з собою павербанк.

Calvin Klein

Ця компанія відома весь світ своєю модною продукцією, а годинник — це один з атрибутів сучасної та успішної людини. Серед особливостей цієї марки — вишукані форми для жіночих хронометрів і суворі, але стильні чоловічі моделі годинників. Моделі компанії відрізняються від інших «фешн»-виробників практично повною відсутністю аксесуарів і візуальних акцентів — лише якість годинникового механізму і вишуканий циферблат, розроблений за участю кращих дизайнерів.

З огляду на розмаїття моделей, кожен може підібрати собі функціональний і модний аксесуар під одяг в будь-якому стилі — і під діловий костюм і під вечірню сукню.

G-Shock Tokyo Street Neon Series

Годинники цієї компанії відомі завдяки своїй винятковій функціональності. Зокрема, нова модель G-140, це вершина інженерної думки в поєднанні з фірмовим дизайном. Основне забарвлення — чорний з жовтим і червоним — виглядають, як модний і помітний аксесуар навіть на директорах великих компаній. Стандарт захисту IP68 дозволяє цій моделі залишатися актуальною навіть для людей, що займаються екстремальними видами спорту, благо корпус у G-140 дуже міцний.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024