Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
БІЗНЕС.РАЙОН
фото ілюстративне
фото ілюстративне

У Луцьку навчатимуть впровадженню безпеки харчової продукції

10:32 22.09.2019
1598

В Бізнес-академії PMBA відбудеться тренінг «Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР».

Навчання запланували на 10 жовтня 2019 року.

Спікерка Юлiя Генсiровська, керівниця проєкту із впровадження HACCP для мережі «Наш Край» та «SPAR»

Навчання про:
  • Безпеку продуктів харчування.
  • Сторонні предмети. Джерела та шляхи попадання в сировину і продукт. Методи попередження потраплянню сторонніх предметів в сировину і продукт.
  • Шкідники. Ознаки їх появи. Проблеми, пов’язані з шкідниками. Система інтегрованої боротьби з шкідниками. Дератизація, дезинсекція.
  • Гігієна та забезпечення якості. Мікробіологія, основні поняття. Ризики, що пов’язані з мікробіологією. Патогени (Salmonella).
  • Персональна гігієна. Чистота тіла, рук, нігтів. Вимоги до одягу у виробничій зоні. Особисті речі. Куріння цигарок.
  • Гігієна праці. Засоби індивідуального захисту.
  • Захворювання, з якими не можна працювати на харчових підприємствах. Поняття про бактеріо- та вірусоносійство, гельмінтози.
  • Промислова санітарія. Зонування виробничої території. Маркування мийного інвентарю. Профілактичні миття цехів. Позначення ємкостей для сировини і продукції.
  • Що таке НАССР, ССР (ККТ).

Захід відбудеться у РМВА, за адресою у Луцьку – вул.Євгена Сверстюка, 1.
Тривалість: з 9:15 до 18:00.

Реєстрація та вітальна кава з 8:30.
Вартість: 500 гривень (разом з роздатковими матеріалами, бізнес-ланчем, кава-брейком)

Реєстрація за посиланням або номером телефону 050 438 02 80.

Читати також: SPAR та Наш Край – у ТОП-5 продуктових мереж України

Загрузка...
Коментарі
23 жовтня
Сьогодні
Вчора
21.10.2019
Топ оголошення
  • Продам
  • Куплю
  • Здам
  • Обміняю
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин