У Волновасі  з’явилися «Волинські солодощі» завдяки партнерству із Луцьком

21 Вересня 2019, 13:06
3145

Луцьк та містечко Волноваха Донецької області стали містами-побратимами у 2015 році.

Відтоді щороку на Великдень до Луцька приїжджає група діток з Волноваського району і їх традиційно пригощають цукерками місцевого виробника. 

«Моя донька теж побувала у Луцьку на Великдень 2016 року за програмою «Схід та захід разом» й проживала там в родині волинян. Як сувенір донці подарували місцеві цукерки «Волинські солодощі». Ми були в захваті від тих цукерок. Тому після відкриття свого магазину я вирішила, що ці цукерки обов’язково будуть на моїх прилавках», – розповіла власниця крамниці «Алладін» Алла Арсоєва. 

У свій магазин підприємиця через інтернет-магазин та отримують Новою поштою невеликими партіями, щоб солодощі завжди були свіжими. Літом цукерки замовляють не часто, бо спека може пошкодити продукт. 

«Багато цукерок ми замовляємо перед святами. Наприклад, перед Днем Незалежності та 1 вересня в нас розібрали цукерки дуже швидко. Багато хто дарує цукерочки вчителям замість квітів. Крім того вже є постійні клієнти, які приходять до магазину саме за «Волинськими солодощами», – розповіла Алла Арсоєва. 

Так, завдяки партнерству з Луцьком волновасці стали палкими шанувальниками «Волинських солодощів» та залюбки купляють цукерки не лише в місцевому магазині, а й самі замовляють на сайті.

Читайте такожНа проект «Луцьк-Волноваха: разом збудуємо храм» витратили понад 5 мільйонів гривень

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024