Горохівські студенти спробували себе у ролі банкірів

20 Вересня 2019, 08:58
1214

Студентам-третьокурсникам Горохівського коледжу ЛНАУ, які навчаються за фахом «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа і страхування», провели професіографічну екскурсію.

Фахівці Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості разом із викладачами Тетяною Галтман та Оксаною Воляник побували зі студентами у Горохівській районній філії Волинського ОЦЗ та Горохівського відділення ПАТ КБ «Приватбанк». Про це повідомляють на сторінці Горохівської районної філії ВОЦЗ.

Директорка Горохівської філії Волинського ОЦЗ разом із іншими співпробітниками ознайомила студентів з особливостями роботи служби, функціями основних відділів, електронними сучасними сервісами щодо пошуку роботи та зазначила, що послуги, які надає служба зайнятості для молоді допоможуть майбутнім фахівцям знайти себе на сучасному ринку  праці.  Студенти  мають можливість залишити своє резюме для подальшого пошуку роботи.

Керівник відділення Олександр Піньковський ознайомив студентів з основними секторами роботи відділення. Розповів про роботу з клієнтами. Майбутніх фахівців цікавили вимоги роботодавця щодо подальшого проходження практики та майбутнього працевлаштування.

Керівник провів майстер-клас молодим людям про сучасні інструменти підбору персоналу, а саме –подача резюме, співбесіда, проходження онлайн-практики, зарахування до кадрового резерву та наголосив, що банківська установа – це сфера послуг, тому важливі такі якості як комунікативні здібності, привітність, чесність, бажання вчитися та вдосконалюватися. Майбутні фахівці дискусійно спілкувались із керівником із двох ракурсів – як працівники банку та як клієнти.

Студенти мали можливість поспілкуватись безпосередньо із фахівцями банку та переконатись, що знання, які вони отримують в коледжі, допоможуть їм у пошуку робочого місця та майбутній професійній діяльності.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024