У санаторій «Лісова пісня» працевлаштували 76 безробітних

23 Вересня 2019, 17:23
1270

Важлива умова у роботі будь-якого закладу – це якісний підбір персоналу. Саме від цього залежать і успіх, і визнання, і здобутки будь якого підприємства.

В умовах сьогодення роботодавець залишається головним партнером у вирішенні питань зайнятості, – йдеться на сторінці Шацької районної філії ВОЦЗ у Facebook.

Директорка Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Мирослава Терета спільно із заступницею начальника відділу надання соціальних послуг філії Наталією Литвинюк побували у Волинському обласному санаторії «Лісова пісня», де зустрілися із директоркою Русланою Дибель та начальницею відділу кадрів Галиною Ковальчук.

Нині оздоровчий заклад активно співпрацює зі службою зайнятості. Так, з початку 2019 року до роботодавця працевлаштували 76 безробітних. У період підготовки до оздоровчого сезону служба зайнятості забезпечила 38 осіб роботою тимчасового характеру, а також сприяли підвищенню кваліфікації 8 кухарів, які за скеруванням служби зайнятості пройшли навчання за напрямом «Організація харчування в санаторно-оздоровчих комплексах».

Під час зустрічі фахівці обговорили поточні та перспективні кадрові потреби та можливості служби зайнятості у підборі персоналу.

Мирослава Терета розповіла про стан, основні тенденції та процеси на локальному ринку праці, ознайомила з професійно-кваліфікаційним складом безробітних, поінформувала про надання компенсації єдиного соціального внеску за умови працевлаштування на новостворені робочі місця безробітних громадян та детально розповіла про можливість скористатися електронними сервісами служби зайнятості.

Як результат – сторони узгодили шляхи подальшої взаємодії служби зайнятості та роботодавця щодо забезпечення та підготовки якісного кадрового потенціалу з урахуванням нагальних та перспективних потреб.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024