Ремонт покрівлі Ковельської міськради розпочали з грубого порушення проєкту

23 Вересня 2019, 15:18
У Ковелі будівельні роботи на даху адміністративної будівлі виконують без встановленої тимчасової огорожі, яка вказана у проєкті. 1219
У Ковелі будівельні роботи на даху адміністративної будівлі виконують без встановленої тимчасової огорожі, яка вказана у проєкті.

У Ковелі будівельні роботи на даху адміністративної будівлі виконують без встановленої тимчасової огорожі, яка вказана у проєкті.

До початку виконання робіт з капітального ремонту частини покрівлі адміністративного приміщення, де так звана сесійна зала Ковельської міської ради, підрядник – ТзОВ «Волбуд» із села Піддубці Луцького району зобов’язаний був встановити тимчасову огорожу будівельного майданчика із трьома воротами для заїзду техніки, згідно проєкту, який розробляло приватне підприємство «Ковелькомунпроект». Однак нічого цього не зроблено, а будівельні роботи уже тривають.

Читайте також: У мера Ковеля буде новий дах і драбина для евакуації

Щоправда, перед початком будівництва біля будівлі робітники натягнули попереджувальні стрічки, які уже порвалися в багатьох місцях і вітрер їх розносить.

Якби подібний безлад був на території приватного будівництва, то перевіряльники з різних служб припинили би будь-які роботи. Проте, до освоєння бюджетних грошей у Ковелі підхід своєрідний.

До речі, управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Ковельської міської ради уже перерахувало ТзОВ «Волбуду» півмільйона гривень, як попередню оплату за проведення капітального ремонту. Загалом же, на нову покрівлю та драбину для евакуації керівництва з міському бюджету витратять понад 1,7 мільйона гривень.






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024