Як працівники «Богдан Моторс» відсвяткували День машинобудівника

23 Вересня 2019, 15:39
1466

На «Богдан Моторс» відбулось урочисте святкування професійного свята.

Директор заводу Дмитро Писаний привітав усіх, хто докладає своїх зусиль в розвиток машинобудівної галузі та вручив подяки працівникам з нагоди професійного свята. Також відбулося вручення подяк від Волинської обласної держадміністрації, Волинської обласної ради та подяк Луцького міського голови. Про це пишуть на сторінці підприємства у Facebook.

На святі були присутні поважні гості, партнери, з якими співпрацює ДП «Автоскладальний завод № 1» протягом багатьох років: представники з Волинської торгово-промислової палати, Луцького національного технічного університету, директори Волинського обласного та Луцького міського центрів зайнятості. Усі вони привітали колектив підприємства зі святом та побажали подальших успіхів і процвітання галузі.

Високий професіоналізм та наполеглива праця працівників підприємства, злагоджена робота колективу та керівництва сприяють досягненню нових успіхів та вагомих результатів, розширенню асортименту виробництва, оновленню технологічної бази, а також відновленню престижу машинобудівних професій.

«Ще раз сердечно вітаємо усіх зі святом і бажаємо нових професійних здобутків в ім’я процвітання нашого підприємства та машинобудівної галузі України», – йдеться у дописі.

Читати також: Нові тролейбуси від «Богдана» вже їздять у Хмельницькому







 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024