У Володимирі за гроші міського бюджету заасфальтували три кілометри доріг

27 Вересня 2019, 12:49
Асфальтування вулиць 1320
Асфальтування вулиць

У Володимирі-Волинському за гроші міського бюджету цьогоріч заасфальтували 13 вулиць.

Про це повідомив під час засідання виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Віктор Фіщук, – інформують у міській раді.

Ще на двох вулицях тривають роботи.

Асфальтування відбувалось на вулицях Ломоносова (співфінансування з обласного бюджету майже 813,5 тисяч гривень), Наливайка, А.Кримського, Тараскіна, Рокицького, Алябушева, було здійснено капітальний ремонт проїзду з вулиці Лотоцького до Устилузької, провулку Вишневий, Парковий, Олімпійський та частини вулиць І.Богуна, Української, Червоного Хреста.

Загальна сума, виділена на асфальтування доріг загальною протяжністю майже три кілометри, понад 10,9 мільйона гривень.

Наразі роботи тривають на вулицях Юрія Федьковича та Пилипа Орлика (від буд. №10 до буд. №26), після закінчення яких будуть розпочаті на вулиці Федорівській (співфінансування із Зарічанською ОТГ).

Окремо Віктор Фіщук наголосив на тому, що з вищевказаних заасфальтованих вулиць вісім ПКД по капітальному ремонту виготовлені за гроші жителів.

Як зауважив начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва, власними силами та за допомогою техніки КП «Полігон», що була придбана для підприємства в минулі роки, вдалося виконати поточний ремонт десяти вулиць загальною площею 2558 м². 

За гроші субвенції, а це понад 554,3 тисячі гривень, підрядним способом виконали поточний ремонт вулиць Об’їзна, Привокзальна, Князя Олега.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському за найближчих три року планують заасфальтувати всі вулиці.

Про це ще навесні повідомив міський голова Петро Саганюк.

Читайте також: У Володимирі-Волинському асфальтують дорогу

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024