20 тисяч іграшок за день: гості зі Сходу побували на «Тигресі»

27 Вересня 2019, 16:24
1029

Фахівці Донецької та Луганської обласних служб зайнятості побували на підприємстві «Тигрес», яке є одним із потужних роботодавців Луцького району.  «Тигрес» спеціалізується на виробництві м’яких та пластмасових іграшок і частково дитячого одягу – підприємство на ринку уже понад  20 років і чи не єдине в Україні, де продукт проходить усі етапи:  від проєктування дизайну до виготовлення до збуту.

Про це повідомляє пресслужба Волинського обласного центру зайнятості.

Менеджерка з реклами компанії «Тигрес» Надія Сенюк розповіла про подружжя, яке розпочало «іграшковий» бізнес на Волині: перші кроки та етапи розвитку, а згодом показали виробництво зсередини.

«У нас усе офіційно: кожен працівник отримує соціальний пакет. Вони повністю захищені, мають комфортні умови праці та можливість харчуватися. Також ми сплачуємо всі необхідні податки», – розповіла пані Надія.

Власники завжди мріяли, аби якість українських іграшок дорівнювала європейським стандартам – так і сталось. У наш час продукція «Тигресу» має відповідні сертифікати України та Європейського Союзу. Збувають продукцію у межах нашої держави. Нині  за один день на підприємстві виробляють 20 тисяч іграшок. Зараз на виробництві 22 станки і 129 працівників, середня заробітна плата яких – понад 10 тисяч гривень.

Підбір кадрів на замовлення роботодавця здійснювали й фахівці Луцької районної філії Волинського ОЦЗ. З початку 2019 року вони працевлаштували 16 безробітних на постійні робочі місця. Зокрема, укомплектували посади менеджера (управителя) зі збуту, комірника, оператора, начальника відділу, адміністратора системи, медичної сестри. Нині ж працюють над перспективними потребами у комірниках та мийниках-прибиральниках рухомого складу.

«Ми працюємо 20 років, але успіх «Тигресу» залежить від кожного з нас», – наголосила Надія Сенюк.

Усі співробітники працюють на спільний результат – виготовлення високоякісних іграшок, а відтак, створення позитивних емоцій у дітей і навіть дорослих. До слова, усі іграшки безпечні та не викликають алергічних реакцій. Компанія  працює із надійними виробниками та постачальниками.

Читайте також:  Осінь у Воротневі: за місяць лісівничий центр відвідали понад пів тисячі школярів

1

1

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024