Оксана Білозір допоможе «оживити» малий бізнес у Шацькій ОТГ

30 Вересня 2019, 10:57
Оксана Білозір на презентації проєкту по залученню грантових коштів для розвитку малого бізнесу на Волині 1119
Оксана Білозір на презентації проєкту по залученню грантових коштів для розвитку малого бізнесу на Волині

У Шацьку відбудеться зустріч-презентація міжнародної програми «Оздоровлення економіки України».

Захід у Шацькій громаді відбуватиметься в межах великого всеукраїнського туру-презентації проєкту «IMTD»  з метою надати фінансову та експертну допомогу представникам малого та середнього бізнесу, а також посприяти налагодженню співпраці з органами місцевого самоврядування.

В заході візьме участь Оксана Білозір, офіційний посол бренду (Brand ambassador) в Україні Програми «IMTD Інтернешнл».

Нещодавно народна артистка України, народна депутатка чотирьох скликань Оксана Білозір  презентувала на Волині проєкт із залучення грантових грошей для розвитку малого бізнесу в області.

Як фахівчиня Програми «IMTD», вона розповість учасникам зустрічі в Шацькій ОТГ про можливості грантових проєктів, в яких можуть брати участь представники малого та середнього бізнесу. Зокрема, акцент зробить на випіканні пончиків та туристичних садибах.  

В роботі також візьме участь Роман Бендас, голова правління СТ «IMTD Інтернешнл». 

На зустріч, яка відбудеться 1 жовтня о 10:00 в актовому залі Шацького лісового коледжу за адресою: смт Шацьк, вул. 50 років Перемоги, 20, запрошують фізичних осіб-підприємців та осіб, які хочуть розпочати власний бізнес, представників сільських рад, голів ОТГ Волині, проєктних менеджерів та всіх охочих.

Про основні теми для обговорення читайте на сайті Шацької селищної ради. 

Довідково«IMTD Інтернешнл» – це міжнародне кооперативне співтовариство, зареєстроване в Україні, що об’єднує велику кількість фізичних та юридичних осіб, які зацікавлені: у розвитку кооперативного руху, ділової активності, зміцненні виробничих потужностей, збільшенні товарообігу, налагодженні міжнародної співпраці та підвищенні економічного статусу своїх країн.

 

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024