Фіскали оштрафували Володимир-Волинську птахофабрику

02 Жовтня 2019, 13:11
1021 Джерело: Фотоілюстрація

Головне управління ДФС у Волинській області застосувало до ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» штрафні санкції у сумі 61,7 тис. грн.

Про це свідчать дані Єдиного реєстру судових рішень, – передає УНН.

За даними реєстру, податківці наклали штрафні санкції на підприємство 9 серпня 2019 року. Що стало підставою для накладення штрафу - не повідомляють.

Утім, у «Володимир-Волинській птахофабриці» вважають, що штраф наклали протиправно, і намагаються його оскаржити у Волинському окружному адміністративному суді.

Останнє судове засідання у цій справі мало відбутися 24 вересня. Однак, його результати у Єдиному реєстрові судових рішень поки що не оприлюднені.

Як повідомила виданню БУГ менеджер із зв’язків з громадськістю Дарія Поддубецька, судовий процес ще триває.

«Такий судовий процес дійсно триває. Рано говорити про суму так званого штрафу, адже рішення суду ще не було. Нам надійшло повідомлення-рішення від ДФС, з яким не погоджуємося, саме тому триває цей процес. А чи буде це стягнення взагалі, це вже вирішить суд».

За даними офіційних реєстрів, «Володимир-Волинська птахофабрика» належить до групи компаній «Опенмайнд», а серед співзасновників – родичі колишнього народного депутата Михайла Добкіна.

Читайте також: «Епікур» звернувся до правоохоронців через фейк про «заразну» курятину

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024