Луцька автокомпанія долучилася до чемпіонату з бразильського джиу-джитсу

02 Жовтня 2019, 15:30
1874

Цими вихідними Луцьк прийняв один з найпотужніших за останній рік відкритих чемпіонатів з бразильського джиу-джитсу – LUTSK OPEN 2019 GI.

Майже півтисячі спортсменів різних вікових категорій змагалися 29 вересня у Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі.

Це четвертий чемпіонат Ліги джиу-джитсу України. Приймали подію наші спортсмени – клуб бойових мистецтв Garda.

Головний тренер клубу Михайло Савчук задоволений, що молодь долучається до великих спортивних заходів, а також тішиться, що спорт у місті розвивається завдяки підтримці партнерів.

«Цей захід підтримали учасники зі всієї Західної України, а також з Києва і деяких центральних областей. Дуже приємно, що змагання пройшли за підтримки компанії WEST AUTO HUB, яка дала нам можливість придбати класне покриття для молодих борців, аби вони показали увесь рівень бразильського джиу-джитсу.  Дуже приємно, що в нашому місті є структури, які завжди підтримують спорт, здорову молодь і розвиток здорової нації в регіоні. Нам завжди є на кого покластися», – поділився враженнями Михайло Савчук.

Також він розповів, що 28 вересня в Польщі у місті Жешув проходив чемпіонат Європи, на якому тренер клубу Garda Дмитро Ковальчук також за підтримки компанії WEST AUTO HUB став срібним призером з бойового самбо. Михайло Савчук каже, що зайняті місця – насправді не головне для нього:

«Місця для нас грають другорядну роль. Скоріше, нам важливо побачити і відчути, що ми робимо велику і дуже корисну справу. Нам приємно бачити, як нашу молодь долучають до великих спортивних заходів. Приємно бачити, як їх підтримують сім’ї. Завдяки потужній підтримці партнерів у нашому місті джиу-джитсу розвивається і ми цьому дуже радіємо», – зазначив головний тренер Garda.

У компанії WEST AUTO HUB у свою чергу кажуть, що завжди намагаються підтримувати спорт, бо це запорука успіху всієї країни:

«Ми завжди намагаємося підтримувати спорт, адже здорова нація – це запорука успіху всієї країни. Від усього колективу WEST AUTO HUB ми хочемо побажати нашим спортсменам успіху та нових досягнень!» – йдеться у повідомленні на сайті компанії.

Більше фотографій зі змагань дивіться за ПОСИЛАННЯМ.

Нагадаємо, луцька автокомпанія WEST AUTO HUB нещодавно долучилася до другого благодійного фестивалю «Мокрі носики».

Читайте також: 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024