На сесії Рівненської сільської ради розділили понад чотири мільйони гривень

03 Жовтня 2019, 15:52
1275

На порядок денний чергової сесії сільської ради винесли більше 80 питань. У роботі пленарного засідання взяли участь 16 депутатів, керівники відділів, установ.

Засідання 47 сесії відбулося 2 жовтня. Вже традиційно при розгляді першого питання, тобто порядку денного, депутати почали вносити поправки, деякі питання виключити, у щось внесли зміни, – йдеться на сайті Рівненської ОТГ.

Розпочали обговорення з найбільш цікавого та інтригуючого питання: щодо внесення змін до бюджету Рівненської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. У результаті обранці розділили 4,2 мільйона гривень.

Депутати проголосували про виділення коштів – 1,4 мільйона гривень на капітальний ремонт даху та системи опалення Полапівського сільського будинку культури; 1,5 мільйона гривень на капітальний ремонт даху та приміщення залу будинку культури в селі Забужжя; майже 200 тисяч на поточний ремонт приміщення клубу в селі Миловань; понад 210 тисяч на заклади освіти Рівненської сільської ради; майже 102 тисячі на заклади охорони здоров’я та терцентру; понад 802 тисячі гривень на інші соціальні об’єкти та потреби.

Депутати затвердили генеральні плани сіл Гуща, Забужжя, Столинські Смоляри та Полапи, бюджетний регламент Рівненської сільської ради, прийняли Програму фінансової підтримки комунального господарства «Рівне» Рівненської сільської ради на 2019-2020 роки, заслухали звіт про виконання Програми  підтримки та розвитку фізкультури і спорту на території Рівненської сільської ради на 2019- 2020 роки.

Ольга Сахар,голова робочої групи по створенню ЦНАП у Рівненській сільській раді, представила для затвердження проекти рішень щодо переліку адміністративних послуг, які надаватимуться через ЦНАП, його Регламент та графік роботи. Начальниця відділу юридичного забезпечення ради, діловодства та проектно-інвестиційної діяльності Любов Шрамко доповіла по питанню щодо надання згоди на організацію співробітництва та про погодження розрахунків тарифів за виробництво та постачання теплової енергії службових будинків військових містечок «Рівне» та «Новоугрузьке».

Після довготривалого, але конструктивного розгляду попередніх питань, депутати взялися до обговорень земельних, яких налічувалось близько 70. Вони стосувалися надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою, їх затвердження, доповнення до деяких рішень, вилучення земельних ділянок тощо.





Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024