Скільки соціальної допомоги виплатили турійчанам

04 Жовтня 2019, 14:00
Соціальна допомога 1113
Соціальна допомога

За цей рік нарахували та виплатили 48,8 мільйона гривень майже 3,6 тисячі одержувачам державних соціальних допомог, які перебувають на обліку в Турійському районі.

Про це розповіла начальниця управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Костюк на нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, окремих установ, підприємств та організацій району. Йдеться на сайті Турійської РДА.

Також соціальну допомогу отримують дві прийомних сім’ї, які взяли на виховання трьох дітей позбавлених батьківського піклування. Виплату допомоги таким сім’ям проводять щомісяця до 20 числа при надходженні коштів. За 9 місяців 2019 року родинам призначили та виплатили допомоги на суму 111,3 тисячі гривень. Компенсацію фізичним особам отримали 44 одержувача, які надають соціальні послуги, за звітний період виплатили 85,5 тисячі гривень. 

Окрім того, восьми сім’ям, яким призначили та виплачуєють щомісячну адресну допомогу внутрішньо-переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, за 9 місяців цього року виплатили 141,4 тисячі гривень.

В результаті проведення верифікації одержувачів допомог виявили переплат на загальну суму 283,4 тисячі гривень, які підлягають поверненню. Начальниця управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Костюк підсумувала, що повернення вже розпочали.

Читайте також: За пів року Турійський район заробив 18,9 мільйона гривень

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024