Призупинили будівництво нового сміттєзвалища у Володимирі

08 Жовтня 2019, 17:27
Сміттєзвалище 1047
Сміттєзвалище

Уже другий тиждень не ведуть роботи на будівництві третьої карти полігону твердих побутових відходів у Володимирі-Волинському.

Про це на щотижневій нараді у міськраді повідомив директор КП «Полігон» Олександр Козичко.

«Зупинились підрядчики... Вже другий тиждень ніякі роботи на сміттєзвалищі не ведуться. У нас на залишку більше 4 мільйонів гривень лежить...», – зазначив керівник комунального підприємства.

Ситуацію також прокоментував перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Сміттєзвалище – об’єкт складний і дороговартісний. Документація на нього була виготовлена у 2016 році, перший транш коштів отримали у 2018 році, зараз фактично йде завершення робіт, готовність об'єкту – більше 80%. На сьогодні вже встелили плівкою дно котловану. Ще потрібно покласти труби, закупити вагу і облаштувати місяця для відводу фільтрату. Підрядник зацікавлений, щоб завершити ці роботи, бо значна частина робіт ще не оплачена. Кошти перебувають на рахунку  КП «Полігон». Підрядник не отримає коштів, поки не будуть виконані всі необхідні роботи й усунені наші зауваження».

Нагадаємо, нещодавно депутати міської ради проінспектували будівництво 3-ої карти міського сміттєзвалищаЗокрема, відбулася зустріч з керівництвом КП «Полігон», підрядником і представниками технагляду. Як повідомили в підрядній організації, об’єкт буде завершено орієнтовно за 2 місяці. Після того, як надійшов другий транш державної субвенції, роботи на полігоні ведуться активно.

Читайте також: 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024