Профспілка Маневицького лісгоспу серед найкращих в Україні

10 Жовтня 2019, 10:59
Профспілка Маневицького лісгоспу серед найкращих в Україні 892 Джерело: Директор підприємства Володимир Радіон
Профспілка Маневицького лісгоспу серед найкращих в Україні

У Києві відбувся круглий стіл на тему «Гідні соціально-трудові стандарти – запорука злагоди у суспільстві» під час якого провели урочисте нагородження переможців та лауреатів Всеукраїнського конкурсу на найкращий колективний договір за 2017-2018 роки.

За підсумками конкурсу первинну профспілкову організацію ДП «Маневицьке лісове господарство» нагородили Дипломом лауреата Всеукраїнського конкурсу у номінації найкращий колективний договір у виробничій сфері.

Учасниками заходу були представники Верховної Ради України, Офісу Президента України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Міжнародної організації праці, центральних органів виконавчої влади, Держпраці, Національної служби посередництва та примирення, Секретаріату Національної тристоронньої соціально-економічної ради, СПО роботодавців України, членських організацій ФПУ, наукових та громадських організацій, засобів масової інформації.

До участі в конкурсі від лісогосподарських підприємств Волині допустили ДП «Маневицьке лісове господарство», загалом номінантами на нагородження були 12 лісогосподарських підприємств.

Переможців конкурсу від лісогосподарських підприємств вітав Микола Кривов’язий – Голова профспілки працівників лісового господарства України. Нагородження та відкриття церемонії провів Григорій Осовий – Голова Федерації профспілок України.

Профспілка Маневицького лісгоспу серед найкращих в Україні
Профспілка Маневицького лісгоспу серед найкращих в Україні

Читайте також: У маневицькому підприємстві отримали сертифікат на не деревинну лісову продукцію

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024