Арт-хостел «Адреналін» отримав найвищу оцінку якості серед луцьких на онлайн-ресурсах бронювання

11 Жовтня 2019, 15:10
3893

Трохи більше пів року тому в Луцьку на одну туристичну «фішку» стало більше: з’явився новий сучасний арт-хостел «Адреналін».

Про це йдеться на сайті «Адреналін Сіті».

Затишний простір на 101 місце приємно вражає відвідувачів не лише комфортом і помірними цінами, але й унікальною концепцією: «Ти живеш у контексті музею».

Й справді у кожній кімнаті, коридорах, холі є оригінальні полотна сучасних українських художників. Попри мистецьку атмосферу у арт-хостелі «Адреналін» є затишна кухня з необхідним побутовим обладнанням: мікрохвильова піч, мультиварка, холодильник, а також тарілки, чашки, дрібне начиння.

Читайте також: Чому варто залишитися на ніч в арт-хостелі «Adrenalin»




Також гості можуть скористатися послугами пральні. Комфортно себе почувати можна і завдяки цілодобовому гарячому душу, WiFi, а в холодну пору року – завдяки теплим підлогам у кожній з кімнат.

До слова, за цей час у арт-хостелі зупинялися відвідувачі зі всієї України і не тільки: спортсмени, митці, туристи. А відтак, свої враження від проживання у арт-хостелі вони залишали на онлайн-ресурсах бронювання. На підставі відгуків арт-хостел отримав найвищу оцінку серед інших хостелів Луцька – 9,5 балів.




Ось кілька відгуків мовою оригіналу:

***

«Приємний персонал. Забула свої речі в хостелі, мені одразу передзвонили та вислали поштою. Дуже дякую. Загальне враження дуже приємне».

Olesya, Україна

***

«Чисті номери, приємна жіночка на рецепшин, розташовано біля великого ігрового центру, де можна весело провести час, поїсти та випити».

Viktoriia, Об'єднані Арабські Емірати

***

«Чудовий хостел для мене. Не в центрі. Тихо та спокійно. Дуже крутий сучасний дизайн, чисто, привітний персонал, який готовий допомогти в будь-який час. Номери не зношені. Зупинилася вперше. Є парковка, поряд заправка для електромобілів і це суттєвий плюс. Кімната булла достатньо комфортною, укомплектований санвузол. На жаль, була у вас тільки 1 добу, але на майбутнє відмітила. На жаль, не вистачило часу відвідати музей сучасного українського мистецтва. Повернуся ще!»

Sveta, Україна

***

«Clean hostel with good stuff and all the conditions you need»

Vitalii, Україна



***

«Modern and very clean hostel. Very helpfull stuff and receptionists»

Анонім, Україна

***

«I loved staying here. It’sbrandnew, spotlesslycleanandwithmodernandcomfortablefacilities. Thebedsaregreatandtheroomsarespacious. Theshowersareverynicetoo. Anditreallyisanartshostel — beautifullydecoratedwithoriginalworksbycontemporaryUkranianartists. Thestaffareverykind, friendlyandhelpful. It’seasytogetherefromthebusstationwithbus 28. Andthecitycenteriseasilyaccessiblewithbus 19. Inthesamecomplexasthehostelis a Sparconveniencestoreand a restaurant. ButmoreinterestingistheamazingMuseumofContemporaryUkranianArtthat’sinthesamebuilding. It’s a newmuseumthatisalreadyoneofthebestinUkraine. It’sworth a triptoLutskjusttovisitthisspectacularrepositoryofart. I really enjoyed staying here and enthusiastically recommend this hostel to other travelers»

Leonid, Сполучені Штати Америки

***

«Очень красивый интерьер хостела, идеальная чистота, удобная и комфортная постель, вежливый и отзывчивый персонал!»

Olena, Україна

***

«Персонал очень гостеприимный! Несмотря на то, что хостел расположен не в центре, добраться легко: автобусы от ж/д и автовокзала идут регулярно. В хостеле есть оснащённая кухня: большой холодильник, микроволновка, плита, электрочайники. На стойке регистрации можно попить вкусное кофе».

Svetlana, Росія




 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024