Продавці рожищенського ринку просять припинити стихійну торгівлю у місті

11 Жовтня 2019, 17:00
На засідання прийшли продавці з рожищенського ринку. 955
На засідання прийшли продавці з рожищенського ринку.

У Рожищенській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку, земельної реформи, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Захід організували 10 жовтня, повідомив кореспондент Район.Рожище.

На засідання прийшли продавці з рожищенського ринку. Вони передали звернення до міського голови з підписом двадцяти осіб. Продавці просять про належні умови торгівлі на території ринку та припинення стихійної торгівлі біля пам'ятника Богдану Хмельницькому.

«Якщо не приймете міри, ми оренду платити не будемо і виходимо торгувати біля парку», – рішуче заявляють продавці у колективному зверненні.

Поспілкуватися про проблему прийшли також муніципальний інспектор міста Олександр Дулюк, директор Рожищенської райспоживспілки Володимир Дендера та директор ринку міста Рожище Олександр Ткачук.

Олександр Дулюк зауважив, що штрафуватиме порушників благоустрою, які торгують у невстановленому місці. Володимир Дендера та Олександр Ткачук висунули пропозицію встановлення шатер, які б захищали від дощу та сонця. Цю можливість будуть обговорювати в обласному управлінні споживспілки.

Володимир Дендера та Олександр Ткачук висунули пропозицію встановлення шатер, які б захищали від дощу та сонця.
Володимир Дендера та Олександр Ткачук висунули пропозицію встановлення шатер, які б захищали від дощу та сонця.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024