Бізнесмен дня: ТОП-менеджер ПриватБанку Юрій Войтенко

15 Жовтня 2019, 14:01
2218 Джерело: volyn.tabloyid.com

Директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко святкує 15 жовтня день народження.

Редакція Бізнес.Район вітає іменинника і бажає міцного здоров’я та здійснення найцікавіших планів.

Ми зібрали для вас найцікавіші цитати Юрія Войтенка, які найкраще характеризують його як особистість і керівника.

Про кар’єрний ріст. Я починав свій кар’єрний ріст із самих низів і взагалі вважаю, що це дуже корисно для тих менеджерів, які займають важливі посади. Треба пройти увесь шлях з початків і до верху, а не так, що тебе по блату поставили і ти намагаєшся керувати. Останній варіант не працює. Переконаний, що такі менеджери, не можуть бути ефективними. Тому я почав роботу з кур’єра.

Про звільнення працівників. До кожної людини, яка працює в твоїй команді, душею приростаєш. Я по-іншому просто не вмію. Гуру менеджменту кажуть, що людина приходить працювати у компанію, а йде від керівника. Тобто звільнення – це або твоя помилка, бо ти не зміг розкрити талант і людина приймає рішення йти в іншу компанію, або ж ти довірився не тому, і це також розчарування.

Про довіру в колективі. Чого не можу пробачити, то це обману. Однозначно я не буду працювати без довіри. У нашій команді немає місця шахраям і крадіям. Різні бувають речі по життю. Коли ми розуміємо, що людина виявилася нечесною і її зловживання можуть призвести до серйозної крадіжки, то перш за все стоїмо на охороні коштів наших клієнтів.

Про те, як досягти успіху. Треба дуже глибинно розбиратися у своїй справі. Якщо тобі довірили певний фронт роботи, і ти своєю впевненістю переконав, що можеш її виконати, то мусиш стати професіоналом. Тобто потрібно бути дуже фаховою людиною у справі, яку ти робиш. Для цього варто багато читати, спілкуватися зі старшими розумними колегами і не цуратися ставити питання.

Обов’язково треба вірити у свою компанію, бути її промоутером. Якщо ти не любиш свою роботу, продукти, які ти продаєш (бо ми ж по суті продавці), сам ними не користуєшся і не цінуєш їх, то ніколи не досягнеш успіху.

 

За матеріалами інтернет-видання Таблоїд Волині

Читайте також: 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024