На Волині побудують мультифункціональні майданчики

17 Жовтня 2019, 13:02
Фото ілюстративне 1081
Фото ілюстративне

На Волині планують збудувати спеціалізовані спортивні майданчики.

Такі майданчики з’являться у селах Крупа та Липини Луцького, Мощена Ковельського, селищі Заболоття Ратнівського районів, а також в містах Ковель і Луцьк, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Мультифункціональні майданчики повинні бути завдовжки не менше, ніж 38 метрів, і завширшки не менше, ніж 20 метрів. Їхнє призначення для занять з не менше, ніж чотирьох ігрових видів спорту.

Майданчики матимуть спеціальне покриття, розмітку для різних ігрових видів спорту та необхідне обладнання, що відповідатиме правилам проведення змагань, затвердженим в установленому законодавством порядку.

Нагадаємо, у 2019 році в регіон надійшла субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту у сумі 4,9 мільйона гривень. За умовами надання субвенції – місцеві бюджети мають співфінансувати проєкти в обсязі не менше, ніж 50% від вартості робіт. Таким чином, цьогоріч подібних майданчиків можна звести майже на 10 мільйонів гривень.

Читайте також: Для Велимченської ОТГ збільшать обсяг субвенції

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024