В Управлінні Казначейства у Луцькому районі зміна реквізитів

21 Жовтня 2019, 10:25
Фото ілюстративне 2572
Фото ілюстративне

У Волинській області перевідкрили рахунки для зарахування доходів державного та місцевого бюджетів на території Луцького району.

Головне управління ДПС у Волинській області повідомляє, що у зв'язку з реорганізацією шляхом приєднання Управління Казначейства у Луцькому районі до Управління Казначейства у Луцьку, Головним управлінням Державної казначейської служби України у Волинській області перевідкрили рахунки для зарахування доходів державного та місцевого бюджетів на території Луцького району на ім'я Управління Казначейства у Луцьку, які вводять в дію з 22 жовтня.

Розпочинаючи з 22 жовтня гроші, які сплачуватимуть платники податків на рахунки Управління Казначейства у Луцькому районі за старими реквізитами не будуть зараховувати до бюджетів, а повертатимуть платникам, як нез'ясовані надходження.

У зв'язку з цим, платникам податків при заповненні розрахункових документів на сплату податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів необхідно зазначити реквізити рахунків, відкритих на ім'я Управління Казначейства у Луцьку з 22 жовтня.

Одночасно повідомляють, що всі рахунки для зарахування платежів до Державного бюджету України та місцевих бюджетів, відкритих на ім'я Управління Казначейства у Луцьку опубліковані на Веб-сторінці Головного управління Казначейства (розділ «Реквізити рахунків») Веб-порталу Державної казначейської служби України за адресою.

Читати також: Скільки гривень в готівковому обігу України

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024