У Рожищі говорили про запобігання нелегальній трудовій міграції

21 Жовтня 2019, 13:10
848

У Рожищенській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».

Захід влаштували у п’ятницю, 18 жовтня, з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми. Про це повідомили на сторінці філії у facebook.

Під час семінару учасники розглянули найважливіші причини та наслідки такого страшного явища. Фахівчиня з профорієнтації Вікторія Цехуш надала корисні поради, якими варто скористатись перед виїздом за кордон, а також контакти гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та громадської організації «Волинські перспективи».

Довідково: День боротьби з торгівлею людьми започаткований Європарламентом у 2007 році. Торгівля людьми – це злочин, жертвами якого можуть стати чоловіки, жінки та діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації.

Нині щороку жертвами цього злочину стають близько двох мільйонів осіб, причому третина з них – діти. За оцінками Міжнародної організації з міграції, понад 230 тисяч українців постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року.



Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024