Чи можна буде у Луцьку розрахуватися банківською карткою за проїзд

22 Жовтня 2019, 15:48
Фото ілюстративне 3071
Фото ілюстративне

Повідомили, чи можна буде розрахуватися банківською карткою у громадському транспорті Луцька з впровадженням електронної системи оплати проїзду.

Про це розповів начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов у коментарі ІА «ВолиньPost».

Нагадаємо, у Луцьку відсьогодні почали виготовляти пільгові картки для проїзду у транспорті. Електронна система оплати проїзду запрацює з 11 листопада.

За словами Володимира Степанова, спочатку у Луцьку заплатити за проїзд можна буде лише за допомогою «картки лучанина». Пільговики матимуть персоніфіковані квитки, інші зможуть придбати їх за 35 гривень у точках продажу, адреси яких обіцяють повідомити наприкінці жовтня.

Згодом запрацює спеціальний додаток «Сitycard», а також можливість платити за проїзд банківською карткою, що підтримує NFC (має чип для здійснення фінансових операцій без контакту з платіжним терміналом).

«На перших порах розплатитися безконтактною банківською карткою буде неможливо. Триватиме процес тестування та налагодження системи, який може затягнутися на 1-2 місяці», – зауважив він. Відтак, ті, хто не придбає електронний квиток, у цей період не матимуть можливості користуватися маршрутками та тролейбусами.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024