У WEST AUTO HUB перше авто пройшло технічний контроль

23 Жовтня 2019, 16:30
Фото ілюстративне 2760
Фото ілюстративне

Технічний контроль автомобілів всього за одну годину відтепер можна пройти на території автомобільного комплексу WEST AUTO HUB.

Про це Бізнес.Район повідомили працівники компанії.

 

«Ми вже давно готували «старт» цієї послуги. Закупили необхідне обладнання, пройшли навчання, обладнали випробувальну лабораторію. Сьогодні у нас було ніби «бойове хрещення», ми успішно здійснили технічний контроль автомобіля нашого першого клієнта. Справилися швидко, усе зробили відповідно до вимог чинного законодавства. Тож запрошуємо усіх, чиї авто потребують ТО, завітати до нас», - розповідає керівниця випробульної лабораторії WEST AUTO HUB Катерина Осмолович.

Нагадаємо, що комплекс WEST AUTO HUB знаходиться у с. Струмівка на вул. Рівненська, 74. Поставити питання фахівцям компанії можна у будь-який зручний для вас час за номером телефону гарячої лінії 067 158 86 08.

До речі, наша редакція готує для вас об'ємне та інформативне інтерв'ю з керівницею випробувальної лабораторії Катериною Осмолович про особилвості проходження техогляду. Результат розмови читайте згодом на нашому сайті.

Читайте також: Де вдало і швидко продати авто у Луцьку

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024