У Рожищі організували мініярмарки вакансій

24 Жовтня 2019, 16:32
У Рожищі організували міні-ярмарки вакансій 1047
У Рожищі організували міні-ярмарки вакансій

Людям, які шукають роботу, пропонували вакансії на військовій службі за контрактом.

Заходи провели 23 жовтня провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Ярослав Гулавський разом з представницею Луцького прикордонного загону, пані старшим офіцером відділення з добору у Волинській області, майором Іриною Вишневською. Про це повідомили у районній філії.

Мініярмарки вакансій на військову службу за контрактом провели із пошукачами роботи, а також зі студентами Рожищенського коледжу Львівского національного університету ветеринарної медицини та біотехнології імені Степана Гжицького.

Присутніх ознайомили з основними завданнями та роботою служби зайнятості стосовно допомоги у працевлаштуванні безробітних громадян та укомплектування військових частин кваліфікованими військовими, а також з вимогами до кандидатів, які претендують на службу за контрактом:

  • позитивне проходження професійно-психологічного відбору (психологічне  тестування),
  • позитивне проходження військово-лікарської комісії,
  • бажання та готовність проходження військової служби за контрактом в прикордонних районах,
  • наявність позитивних характеристик з попередніх місць проходження служби (роботи),
  • добрий рівень фізичного розвитку,
  • відсутність алкоголічної та наркологічної залежності.  

Окрім вимог до кандидата, Ірина Вишневська акцентувала і на значних перевагах служби. Це і гідне грошове забезпечення, оплачувана відпустка, можливість безкоштовно отримати вищу освіту, наявність механізму виплати грошової компенсації за найм житла, безкоштовне забезпечення військовим обмундируванням, безкоштовне харчування на службі та інші гарантовані соціальні пільги.

Посадовиця доступно та аргументовано дала відповіді на поставлені запитання і закликала присутніх підписати контракт з Державною прикордонною службою України, стати гордістю своєї родини та обличчям держави.




Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024