Де у Ковелі дозволили ярмаркувати

25 Жовтня 2019, 10:46
Палац культури імені Тараса Шевченка 1248
Палац культури імені Тараса Шевченка

У Ковелі ярмарки виробників промислових товарів відбуватимуться на площі навпроти Палацу культури імені Тараса Шевченка. 

Таке рішення прийняли депутати міської ради. Йдеться про ярмарки-продажі товарів легкої промисловості, продукції повсякденного вжитку (одяг, взуття, аксесуари тощо). З таким крамом до Ковеля щосезону приїздять виробники з Харкова, Одеси та інших міст, – повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

На черговому засіданні депутати внесли зміни до рішення ради, яке було прийняте у серпні цього року. Перелік місць для ярмарків та торговельно-виставкових заходів доповнили пунктом: «Ярмарки виробників промислових товарів». Вони відбуватимуться на вулиці Володимирській – між будівлею Палацу культури імені Тараса Шевченка та вулицею Заводською.

Нагадаємо, що у серпні обранці громади прийняли рішення «Про впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, тимчасових конструкцій та елементів благоустрою на території Ковеля». Цим документом, з-поміж іншого, затверджений перелік місць для ярмарків та торговельно-виставкових заходів на території Ковеля.

Зокрема, сільськогосподарські ярмарки відбуваються на вулиці Незалежності, 100 (на центральній площі міста) та вул. Незалежності, 73 (за будинком рад на майданчику для паркування автомобілів). Крім того, визначені місця, де торгуватимуть ялинками, живими квітами, овочами та баштанними культурами (в залежності від сезону).

Заплановані також і святкові ярмарки, які традиційно відбуваються у Ковелі під час державних свят, днів міста, фестивалів. Зазвичай тоді вулична торгівля відбувається у центральній частині міста – біля Палацу учнівської молоді, на території парку культури та відпочинку імені Лесі Українки та  пішохідній зоні бульвару Лесі Українки.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024