У Рожищі обговорять співпрацю місцевої влади та громадського сектору

30 Жовтня 2019, 14:52
838

Ефективний розвиток громади залежить не лише від якісної роботи місцевої влади та інститутів громадянського суспільства (ІГС), а й від їх плідної співпраці. Рівень цього співробітництва не є сталим поняттям і постійно потребує вдосконалення.

31 жовтня о 15:30 в сесійній залі Рожищенської міської ради розпочнеться круглий стіл на тему «Влада та громадський сектор. Що можемо робити разом?». Про це повідомили у громадській організації «Волинському Інституті Права».

Під час заходу представлять аналітичний звіт щодо практики взаємодії влади та громади у Рожищі. Також усі присутні зможуть обмінятися думками щодо спрямованості спільних майбутніх ініціатив влади та громадськості і поговорити про можливість запровадження конкурсу місцевих проектів.

До участі у заході запрошують представників місцевої влади, депутатів, громадських активістів, ЗМІ.

Довідково: круглий стіл відбудеться в рамках проекту «Запровадження практики взаємодії та співпраці влади та ІГС, що реалізовує ГО «Волинський Інстиут Права» за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії.

«Волинський Інститут Права» – громадська організація, яка є учасником мережі хабів громадянського суспільства, діяльність якої підтримується ПРООН в Україні.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024