У Рожищенську спортшколу закупили інвентар з емблемою міста

31 Жовтня 2019, 09:55
1251

Перед поєдинком ФК «Рожище» та «Надія» (село Хорів) заступник Рожищенського міського голови Сергій Лясковський та член наглядової ради ФК «Рожище» Олександр Дулюк вручили тренерам команд Рожищенської ДЮСШ спортивну форму для юних футболістів та футбольні м’ячі для представників чотирьох шкіл міста та Топільненської ЗОШ.

Вручення організували 27 жовтня, – повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

29 комплектів футбольної форми для юнаків двох вікових груп Рожищенської ДЮСШ придбали за гроші міської ради за «Програмою розвитку футболу у Рожищі на 2018-2020 роки».

Тренер відділення футболу у Рожищенській ДЮСШ Василь Присяжнюк каже, коли діти в однаковій формі це формує командний дух, згуртовує гравців та неабияк мотивує на результат. 

«Дітям дуже важливо відчувати підтримку дорослих у обраній справі. Це додає їм впевненості у власних силах, у тому, що вони зробили правильний вибір, обравши певний вид спорту, а також підсилює бажання займатися ним і надалі. У нас була стара форма, але ця нова з емблемою Рожища якісніша та гарніша. Я ще не всі комплекти роздав, але частина дітей вже отримала форму та тренувалася в ній. То діти прибігали й казали: «бачите, я сьогодні навіть краще грав», – посміхаючись розповідає тренер.

За словами Василя Присяжнюка, незабаром юні спортсмени будуть брати участь у чемпіонаті області по футзалу, який відбуватиметься у Луцьку в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін». Тому нова форма знадобиться вже найближчим часом.

«Ми підтримуємо спорт, особливо юнацький, щоб в дітей був стимул грати краще та гідно представляти свою команду на змаганнях. Сьогодні це – юнаки, а завтра – футболісти, які славитимуть Рожище на всю Україну і світ. Діти мають бажання грати у футбол, а наше завдання всіляко підтримувати це бажання», – каже міський голова В’ячеслав Поліщук.



Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024