На порозі звільнення: центр зайнятості організував семінар для працівників Рожищенської РДА

31 Жовтня 2019, 13:20
1286

Директорка Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості влаштувала профінформаційний захід для працівників Рожищенської районної державної адміністрації щодо яких заплановане масове вивільнення у зв’язку зі скороченням чисельності працівників.

Захід організували 30 жовтня, – повідомили у районному центрі зайнятості.

Лариса Вишневська проінформувала присутніх щодо їх прав та можливостей, які висвітлюються нормами чинного законодавства у сфері зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Ознайомила з комплексом послуг, які надає державна служба зайнятості, серед яких: підбір роботи, можливість професійного навчання або перенавчання, сприяння у підприємницькій діяльності, залучення до самостійності.

Посадовиця розповіла про електронні сервіси державної служби зайнятості. Наголосила, що звертаючись за допомогою в працевлаштуванні до фахівців служби зайнятості, гарантовано отримуєш всебічну психологічну та професійну допомогу. Також проінформувала присутніх щодо тенденцій та потреб на ринку праці, якому не вистачає фахівців робітничих та технічних спеціальностей.

Семінар відбувся у формі діалогу, під час якого працівники активно ставили запитання щодо деталей набуття статусу безробітної особи, можливості перенавчання та започаткування власної бізнес-справи.

Після завершення заходу, присутні подякували директорці Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості за отриману інформацію.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024