У десяти волинських селах з'явиться інтернет від Укртелекому

03 Листопада 2019, 16:29
Фото ілюстративне 3105
Фото ілюстративне

Тривають роботи із підключення населених пунктів Волині до швидкісного оптичного інтернету.

Швидкісним інтернетом нової мережі уже користуються сотні жителів Волині. До послуг домашніх користувачів – інтернет на швидкості до 200 Мбіт/с, інтернет-телефонія, інтерактивне ТБ, – інформує пресслужба Укртелекому.

Роботи з будівництва оптики, підключенню абонентів до нової мережі тривають у Колпитові, Кремеші, Привітному,  Городку,  Заячицях, Козлові, Озерці, Рачині, Світязі, Підмановому. 

Довідково: 

За 9 місяців цього року оптичний інтернет «прийшов» у 83 населених пункти 21 області. А їх жителі отримали можливість користуватися швидким інтернетом та чималою кількістю сучасних сервісів (інтернет-телефонія, Інтерактивне ТБ). Варто зазначити, що за останній квартал  частка  оптичних   підключень  серед домашніх користувачів зросла  до 45%. Обирають українці  швидкості 200, 100 та 50 Мбіт/с. 

Укртелеком продовжує реалізовувати проєкти з розширення географії інтернет-послуг. Роботи з будівництва оптики тривають у  300  населених пунктах Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей. 

Зараз оператор  надає послуги інтернету у понад 2340 населених пунктів.  А доходи від інтернет-послуг за рік збільшилися на 7% до 1,3 мільярда гривень. У масовому сегменті доходи від цього напрямку діяльності зросли на 6,6%, або понад 1 мільярд гривень.

Читати також: На Волині у шести селах з'явиться інтернет від Укртелекому

Коментарі
04 Листопада 2019, 01:02
Це жах як вони мучать клієнтів, підключитись це ше пів біди а відключитись від них це повний жах.<br/>Дивіться відео. Один в один - це все правда.<br/>https://www.youtube.com/watch?v=iBwbEk6Vtuk
04 Листопада 2019, 01:05
Дивіться і думайте.<br/><br/>https://www.youtube.com/watch?v=uy5_URjaBn4
04 Листопада 2019, 01:12
Підключи УКТРТЕЛЕКОМ І НАЖИВИ ГІМОРОЙ.<br/>В Шацьку живу довго но такої непотрібної кантори як укртелеком ше бачив. Сервісу нуль, інтернет неякий. Розвитку тоже неякого, а зайжеш до них то тільки сказок нарозказують , накормлять обіцянками і висновками шо у вас в кабелі вірус завівся ішо тра кабель міняти. <br/>Приїде на ровері пів спеціаліста ( бо друга половина пяна) і точить тиї дротики які працюють до першого дощу. <br/>Люди не ведіться на той розвод.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024