Ковельський міський ЦНАП об’єднають з районними

05 Листопада 2019, 14:11
ЦНАП 757
ЦНАП

Відбудеться таке об’єднання протягом наступного року.

На підставі розпорядження Кабміну в ОДА 30 жовтня видали розпорядження №640, яким затвердили план заходів із забезпечення реформування системи надання адміністративних послуг у Волинській області, – пише Про Ковель.

У цьому документі також прописаний й кадровий мент даного питання. Зокрема, йдеться, що необхідно «вжити заходів щодо збереження кадрового складу працівників – досвідчених та підготовлених адміністраторів ЦНАП райдержадміністрацій шляхом залучення таких працівників до роботи в ЦНАП органів місцевого самоврядування».

Про це на щотижневій апаратній нараді у міськраді згадала начальниця ЦНАПу в Ковелі Ольга Чайка.

Міський голова Олег Кіндер доручив начальнику відділу по управлінню майном комунальної власності міськвиконкому Вікторії Васінович вивчити питання щодо передачі приміщення, де нині розташований ЦНАП району (вулиця Драгоманова). На думку Кіндера, там можна буде розмістити частину об’єднаного Центру.

До слова, у ковельській мерії ще донедавна говорили про те, що приміщення колишнього сесійного залу, що в будинку Рад на першому поверсі, готують під міський ЦНАП. Буцімто, вже замовили проектно-кошторисну документацію. Проте, наразі там займається танцями дитячий хореографічний колектив.

Читайте також: Ковельський ЦНАП надаватиме нову послугу

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024