На Волині підприємство не виконує рішення суду й не хоче ремонтувати зірваний вітром дах

06 Листопада 2019, 13:15
1076

Голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська провела засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Ключове питання, над яким працювала комісія 4 листопада – відновлення роботи спортивного залу в загальноосвітній школі села Топільне. Про це повідомили у РДА.

Нагадаємо, ще весною внаслідок сильного вітру у спортзалі навчального закладу зняло дах. Будівельно-монтажні роботи з облаштування покрівлі у 2017 році виконало приватне підприємство «Захід-торг-буд», яке надало трирічний гарантій термін експлуатації об’єкту.

Відділ освіти та молоді Рожищенської райдержадміністрації, як замовник будівництва покрівлі, у травні 2019 року подав позов до суду з вимогами до підрядника безоплатно усунути недоліки в роботі і зобов’язати ПП «Захід-Торг-Буд» відремонтувати дах.

Засідання комісії
Засідання комісії

У серпні 2019 року господарський суд Волинської області своїм рішенням зобов’язав ПП «Захід-Торг-Буд» безоплатно усунути недоліки у роботі – провести капітальний ремонт даху над спортивним залом ЗОШ І-ІІІ ступенів села Топільне Рожищенського району.

Однак ПП «Захід-Торг-Буд» подало апеляційну скаргу, розглянувши яку Північно-західний апеляційний господарський суд повернув її апелянту (рішення суду від 09.10.2019 року). Підрядник ухиляється від виконання рішення суду.

Обговоривши ситуацію, що склалася, комісієя прийняла рішення зобов’язати відділ освіти та молоді райдержадміністрації провести відновлювальні ремонті роботи покрівлі спортивного залу школи за власні кошти, а ПП «Захід-Торг-Буд» має відшкодувати витрати.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024