Стартувало будівництво довгоочікуваної школи у селі на Камінь-Каширщині

06 Листопада 2019, 15:45
1343

В області розпочалося будівництво одного з найбільших волинських довгобудів – школи в селі Стобихівка.

Про це стало відомо на зустрічі тимчасово виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації Олександра Киричука з ініціативною групою мешканців села, яка відбулася в понеділок, 4 листопада, – про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить 117,7 мільйона гривень. Основним джерелом фінансування визначено Державний фонд регіонального розвитку. На сьогодні з ДФРР надійшло на рахунки розпорядника 2 мільйони гривень. Окрім того, 410 тисяч гривень виділено з районного бюджету, як співфінансування. Тож будівельники вже приступили до робіт. В цьому році передбачено виконання земляних робіт та заливання фундаменту.

Варто зазначити, що тендер виграло харківське підприємство ТОВ «Навітехсервіс». Однак, після проведення перемовин, за участю тимчасово виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації Олександра Киричука, підрядна організація уклала договір субпідряду з волинською будівельною фірмою «Житлобуд-2», яка має чималий досвід зведення навчальних закладів в регіоні.

Таким чином, вже у вівторок, 5 листопада, розпочали роботи по будівництву школи у селі Стобихівка Камінь-Каширського району.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024