На Волині до бюджетів усіх рівнів сплатили майже 6,8 мільярда гривень податків

08 Листопада 2019, 16:10
748

У Головному управлінні ДПС у Волинській області фіксують загальний ріст сплати податків на 20,6%, порівнюючи податкові надходження з початку поточного року з аналогічними показниками минулого року.

Протягом січня-жовтня до бюджетів усіх рівнів на Волині сплатили 6 мільярдів 770 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДПС, – інформує управління моніторингу ризикових операцій та доходів Головного управління ДПС у Волинській області.

Читайте також: Волинські підприємці сплатили до держбюджету майже три мільярда гривень податків

«Позитивна динаміка, що нині характеризує ситуацію зі сплатою податків як до державного, так і місцевих бюджетів, вже стала тенденція з початку фінансового року. Тож ми сподіваємося, що платники податків Волині будуть настільки ж відповідальні у виконанні своїх податкових зобов’язань наступні місяці», – наголошує в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Зі свого боку фахівці податкової служби забезпечують якісний податковий супровід представників підприємництва та своєчасно реагують на потенційні ризики несплати, використовуючи сучасні практики податкового адміністрування

Посадовець підкреслив, що серед передумов стабільного наповнення бюджету – систематична робота ДПС щодо вдосконалення електронних сервісів, які полегшують процес взаємодії бізнесу та контролюючих органів, підвищення ефективності адміністрування податків і зборів, а також конструктивний діалог з представниками соціально відповідального бізнесу.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024