Житло нового покоління: п’ять причин оселитися у луцькій «Яровиці»

09 Листопада 2019, 08:09
2187

Подвір’я – затишне патіо для всієї родини, гармонійне поєднання території для ігор, спорту, місць відпочинку та атмосфери тепла і безтурботних веселощів. До облаштування двору забудовник поставився дуже відповідально – лише продумані, сучасні, довговічні та технологічні рішення.

У ЖК «Яровиця» розповіли про п’ять причин, які точно переконають вас оселитися саме тут.

 

1. ДИТЯЧІ МАЙДАНЧИКИ

Особлива гордість «Яровиці» – дитячі майданчики. Ми дуже ретельно підбирали партнерів для облаштування дитячої  території, щоб створити найзатишніший куточок, де діткам цікаво проводити час. Основними критеріями відбору були естетичний вигляд обладнання, тривалий термін використання та безпека. А ви вже були на нашому майданчику? Тут малюки люблять будувати замки з піску, стрибати по завжди зеленому газоні. А ще, тут яскраві гірки, гойдалки,  ігрові авто, навчальні елементи. У маленьких мешканців «Яровиці» однозначно залишаться приємні спогади з дитинства.


 

2. НОВІТНІЙ ПАРКІНГ

Для автомобілів на «Яровиці» спеціально виділене місце – комфортний підземний паркінг. Паркінгом можна користуватись не виходячи з дому, швидкісний ліфт спустить вас прямісінько до вашого авто. У підземному паркінгу постійний температурний режим +5 С0, тому взимку не доведеться прогрівати авто. Також діють системи автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції. Облаштоване антиковзаюче  покриття та цілодобове відеоспостереження.  Є спеціальні місця для зберігання велосипедів та комірки.

Читайте такожЗручний ліфт, захист від пожеж та особлива температура: яким буде підземний паркінг у ЖК «Яровиця»

3. СПОРТИВНІ МАЙДАНЧИКИ

Завдяки наявності підземного паркінгу, внутрішній двір звільняється для прогулянок, відпочинку та спорту. Для дорослих та підлітків ми будуємо спортивні майданчики. На подвір`ї будуть встановленні аналоги професійних тренажерів. Створенні хороші умови для фізичного розвитку, ведення здорового способу життя та занять спортом людей різних вікових категорій. Це є добрим стимулом для початківців до подальшого вдосконалення свого тіла. Мешканці «Яровиці» зможуть відволіктись від насиченого міського життя і, наприклад, пограти з друзями у баскетбол чи волейбол.

Читайте такожЖК «Яровиця»: квартири тепліші, затишніші й енергоощадливіші

4. ЛАНДШАФТНИЙ ДИЗАЙН

На території «Яровиці» ми створили та продовжуємо далі облаштовувати природні куточки справжнього затишку та краси. Це тематичні скульптури з габіонів, декори з металу, що розміщені у внутрішніх двориках, художні мурали на стінах технічних приміщень. Поряд з під`їздами багато лав, романтично підсвічених ліхтарями. По землі розкинувся кущівник, а дитячий майданчик прикрашає міні-сад з каміння та зелених альпійських рослини, які милують око у всі пори року. А ще, не потрібно їхати в Англію, щоб отримати фото Стоунгенджу. Кілька велетенських каменів розмістились поряд з центральним фасадом комплексу. Любите пікніки з друзями чи родинною? Чудово! Для вас ми створимо атмосферні зони відпочинку з багатофункціональним барбекю, адже «Яровиця» - відчуття життя на кожному квадраті!


 

5. СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ПРОСТІР

Проектуючи подвір`я «Яровиці», ми передбачали створення умов для безпечного та зручного життя мешканців. Облаштовані пандуси, зручні сходи та поручні, вуличне освітлення,  доріжки для проїзду з пониженням бордюрного каменю. На території «Яровиці» облаштовані спеціальні контейнери для збору речей для тих, хто потребує допомоги. Встановленні підземні сміттєві контейнери - інноваційний продукт, який допомагає позбавитися від неприємних запахів вуличного сміття та не забирає вільний простір подвір`я. Ці контейнери німецького виробництва, вони призначені для збору скла, паперового, біологічного, пластикового сміття та інших побутових відходів.

«Яровиця» – це житло нового покоління. Ставтеся відповідально до свого майбутнього, інвестуйте у найкраще!

Контактний телефон: 050 402 05 05.

Сайт ЖК «Яровиця»: http://yarovytsya.com.ua.

Читайте також: Яровиця FLY – втілення сучасного дизайну та комфорту

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024