Бюджет Волині зріс на 631 мільйон гривень

11 Листопада 2019, 09:54
Фото ілюстративне 1037
Фото ілюстративне

З початку року до місцевих бюджетів Волинської області надійшли 3 мільярди 773 мільйона гривень.

Сума грошей, які отримали в розпорядження громади, на 20,1% перевищує аналогічні показники минулого року, повідомляють у секторі комунікацій Головного управління ПДС у Волинській області.

«Суттєвий ріст надходжень до місцевих бюджетів є результатом скоординованих зусиль сумлінних платників податків, владних структур та місцевого самоврядування в питанні залучення коштів. Сподіваємося, що завдяки відповідальній позиції бізнесу, зокрема у виконанні податкових зобов’язань, та якісному адмініструванню, завершення фінансового року для місцевих громад буде успішним», - наголосив в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець підкреслив, що інформація від органів місцевої влади щодо потенційних джерел надходжень фахівцями ДПС завжди опрацьовується своєчасно та уважно.

Наразі  фінансовий ефект роботи фахівців територіальних органів ДПС у Волинській області – плюс 631 мільйон гривень до бюджетів громад Волині проти минулорічних надходжень за аналогічний період.  

Читайте також: У Нацбанку показали пам'ятну монету з відомим художником

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024