Енергоефективність у Яровиці – перевірена досвідом

14 Листопада 2019, 17:55
1866

Тепло та затишно?

Сучасні технології та інноваційні матеріали зроблять ваші домівки до 40% теплішими. Це дасть змогу економити на платіжках іі насолоджуватись теплом та комфортом!

Теплий фасад 40% енергоефективний

Яровиця  «одягнулася» у сучасну систему вентильованого фасаду. Такі стіни зберігають тепло взимку із середини, а влітку утримують прохолоду, що дозволяє заощадити на опаленні та кондиціонуванні.

Читайте також: Житло нового покоління: п’ять причин оселитися у луцькій «Яровиці»

Система циркуляції повітря зроблена таким чином, щоб температура завжди трималася на певному рівні, і при перепадах тепла конструкція фасаду оберігає стіни від конденсату та надмірної вологи. Повітря постійно циркулює, створюючи «теплову стіну».

Вентильований фасад Scanroc одна з кращих систем вентильованих фасадів, призначена для утеплення та оздоблення фасадів. Отож, монтуємо цю систему на 11-12 під’їзди Яровиця Fly.


 

Система Scanroc дозволяє виключити негативний вплив «щілин холоду» – частин будівельних конструкцій, які мають прямий контакт з навколишнім середовищем (міжповерхові перекриття, віконні перемички).

Базовим матеріалом фасадного каменю Scanroc є гранітна крихта, щоробить його міцним і довтривалим. Спеціальні домішки в складі каменю захищають його від впливу ультрафіолетових променів і покращують показники довговічності, тому з часом матеріал не втрачає своїх характеристик і колірної насиченості.

Висока якість і надійність Scanroc  забезпечені використанням передових шведських технологій та високоякісної сировини.

Енергоощадні вікна до – 30% енергоефективні

У Яровиці монтують п'ятикамерні німецькі віконні системи Brugmann. 

Це ідеальне рішення, що відповідає усім вимогам енергоощадності та безпеки.

Читайте також: Яровиця Fly – мрії стають реальністю

Зменшення енерговитрат відбувається завдяки ущільненому профілю та високої якості пластику. Глибока посадка склопакету значно знижує «місток холоду» через дистанційну рамку склопакету. Металеві підсилювачі не стикаються зі стінками камери завдяки спеціальним виступам на стінках підсилювальної камери, що знижує втрати тепла по стінкам профілю і підвищує тепловий опір профілю.

Також у холодну пору року вдається уникнути випадання конденсату на внутрішній поверхні профілю (скління 44 міліметри). Завдяки наявності у камері водозбору-колектору чотири міліметри затвору, вода не просочується під штапик навіть при відкинутому положенні стулки.


 

Двотарифний лічильник електроенергії до –  25% енергоефективності

Перевага такого лічильника полягає в тому, що мешканці можуть суттєво знизити вартість електроенергії, спожитої у нічний час.

Жителям не обов’язково перебудовувати свій графік споживання електроенергії, економія по вартості буде в будь-якому разі.

За наявності двотарифного лічильника, розрахунки споживання електроенергії населенням проводяться за відповідними тарифами та тарифними коефіцієнтами: 50% тарифу в години нічного мінімального навантаження енергосистеми (з 23 години до 7години) та повний тариф у інші години доби.

Колективний димохід – до 20% енергоефективності

Колективні димоходи монтуються у внутрішні шахти будови для поквартирного опалення. У Яровиці використовують систему колективних димоходів замість застарілої технології викиду димових газів на фасад будинку.

Окрім естетичної та екологічної переваги – це надає можливість мешканцям істотно економити за рахунок зниження витрат газу до 20% через підігрів роботи котла. Більше того, ремонт та сервісне обслуговування систем колективних димоходів вимагає значно менше грошових витрат у порівнянні з іншими.

Інвестуйте в енергозбереження! Відчувайте себе добре дома завжди, незалежно від пори року. Ваша домівка в ЯРОВИЦІ є  максимально  сучасною та затишною.

Деталі за телефоном: 050 402 05 05

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024