На очисних спорудах Володимира встановлять дороге італійське обладнання

16 Листопада 2019, 18:01
859

На очисні споруди Володимира-Волинського, де існувала проблема реконструкції та оновлення системи, яка очищує стічні води, доставили повітродувку  ЕL 126/5С італійського виробництва.

Це дасть змогу вирішити питання очищення водних ресурсів, а також дасть серйозний енергозберігаючий ефект та допоможе уникнути забруднення навколишнього середовища, – переконані у Володимир-Волинській міській раді.

У червні 2019 року депути міськради здійснили візит на очисні споруди, де гостро постала проблема реконструкції та оновлення системи, яка очищує стічні води Володимирщини.

Задля сталого та безперебійного забезпечення технологічного процесу біологічного очищення стічних вод на очисних спорудах каналізації, що впливає на покращення екологічної ситуації, а також для запобігання та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на сесії міської ради було прийнято рішення про виділення коштів на заміну відповідного обладнання.

Так, Володимир-Волинському управлінню водопровідно-каналізаційного господарства рішенням сесії міської ради від 12 липня 2019 року виділено кошти з міського бюджету в сумі більше 1 мілн. 541 тисяч гривень на придбання роторної повітродувки з шафою управління та перетворювачем частоти з електродвигуном потужністю 110 кВт.

Читайте також: Володимир-Волинський ЦОК «Волиньгазу» обслуговуватиме прилеглі райони






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024