Найепатажніший бізнесмен чаював у Луцьку з Голованем та працював на  будівництві

19 Листопада 2019, 12:37
Гарик Корогодський 1431
Гарик Корогодський

У Луцьку відзняли випуск передачі «Багатій – бідняк», у якому взяв участь найепатажніший бізнесмен України, який входить до списку Forbes як один із найбагатших людей, Гарик Корогодський

Статки мультимільйонера наразі становлять близько 68 мільйонів доларів. Основне джерело прибутку – здача орендних приміщень у Києві.  Такий бізнес приносить в середньому 55 мільйонів доларів щороку. Окрім цього, Гарик Корогодський займається меценатством, тримає ексклюзивку крамничку, куди можна потрапити тільки за попереднім записом,  а також видає власні книжки та грає в театрі. 

У програмі «Багатій-бідняк» мультимільйонер взяв участь, аби довести усім свою самостійність,  а також те, що добро керує світом. Правила шоу полягають у тому, що багатії на дві доби стають бідняками, відмовляючись  від своїх статків, автомобілів  та помічників, і намагаються без фінансів та навіть житла налагодити життя та знайти роботу  у незнайомому місті. Натомість отримують примітивний телефон, дешевий одяг, пляшку води та квитки на проїзд у громадському транспорті.

Відтак, Гарик Корогодський вирушив до Луцька. Йому придумали інакшу біографію, яку той мав розповідати потенційним роботодавцям для замилення очей,  та видали кумедний комплект одягу. А для того, аби не видавати себе, яскраву помаранчеву шевелюру Гарик мусив перефарбувати у природний колір.

«Адміністративний центр Волинської області безперечно вражає туристичними пам'ятками та прийнятними цінами. А от місцеві мешканці не так приємно налаштовані, адже середня зарплатня  усього сім тисяч гривень, тож хорошу роботу тут ще слід пошукати», – йдеться у передачі. 

Перший підробіток Гарик знаходить, одразу прибувши до Луцька, за оголошенням на вокзалі.  Місцевий роботодавець Володимир Степанович пропонує роботу на будівництві, але перед тим, щоб перевірити підозрілого працівника, влаштовує йому міні-екзамен. Мільйонер, прикидаючись  звільненим керівником сільського клубу, згірбає сіно та кропить фруктові дерева. Усі завдання виконує добре, хоч і зізнається – робота дуже складна. За працю отримує перші гроші – 250 гривень.

Володимир Степанович
Володимир Степанович

Потім Корогодському таки довіряють роботу на будмайданчику. Мільйонер зізнається, що має і навички слюраря, і навички електрика, і будівництвом теж колись займався. Та витримати цілий робочий день  видається не під силу Гарику, тож за кілька годин допомоги отримує 150 гривень.

Усе зароблене чоловік витратив на масаж в готелі «Україна» та обід  у луцькій піцерії «Фелічіта». На залишки грошей купив у бабусі три букети та роздав їх переходим дівчатам.

Заночувати напросився у господарське приміщення  до свого першого роботодавця Володимира Степановича, де попередньо прибрав. 

Свій другий день у Луцьку бідняк-багатій розпочав з підробітку у Луцькому зоопарку, який йому надала директорка Людмила Денисенко.  Тут він прибирав фекалії за ведмедями та годував місцеву знаменитість – тигрицю Трішу. За це отримав 150 гривень.

Наступне намагання підзаробити трохи коштів Корогодський зробив, роздаючи листівки в костюмі Дяді Піци. На отримані 160 гривень за дві години роботи мільйонер пообідав у однойменній піцерії.

Потім Гарик вирішив навідатися до відомого луцького скульптора Миколи Голованя.

«Його будинок схожий на іграшку. Але це іграшка не дитини, а дорослої дитини»,  –поділився враженнями бізнесмен.

Головань запросив гостя до себе у будинок, де пригостив чаєм та подарував власну книгу афоризмів.

Другу ніч Гарик Корогодський провів у трейлері  німця Фріца, якого здибав неподалік.

На третій же день мультимільйонер повернувся до свого звичного життя, віддячивши усім людям, які допомогали йому впродовж проєкту. 

Луцький зоопарк отримав від Корогодського 50 тисяч гривень, Микола Головань – 25 тисяч, гостинний німець – каву і гроші, а Володимир Степанович – два подарункові сертифікати на гру його улюбленої футбольної команди Ліверпуль, які також включили в себе вартість перельоту та прожиття. 

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024